PERSONEELSVOORDELEN & RELATIEGESCHENKEN

Inspireer je klanten en personeel om méér te genieten van het buitenleven

  • Relatiegeschenken & verwenpakketten

  • RYMBU+ Loyalty

Relatiegeschenken & verwenpakketten

Cadeaus om gezellig buiten van te genieten

Gezellige momenten buiten creëren, dat is het RYMBU motto. Met onze BBQ cadeaupakketten willen wij je collega’s of zakenpartners inspireren om meer te genieten van het buitenleven.

Kies één van onze verwenpakketten, schenk een BBQ workshop, selecteer een uniek cadeau of... stel zelf je uniek pakket samen in onze winkel. We hebben méér dan 2.000 artikels beschikbaar uit verschillende categorieën. Unieke geschenken voor bijzondere medewerkers & relaties.

Voor elk budget wat wils. Ook voorzien wij graag jouw pakket van een logo of persoonlijke boodschap.

Contacteer ons gerust en wij maken graag een pakket op maat met unieke producten van de beste kwaliteit.

Partner Stichting Robin

Wij storten 5% per cadeau door aan Stichting Robin

Wij zijn een fiere partner van Stichting Robin. Een organisatie die reeds jaren vecht tegen kinderarmoede. In ons land wordt de toekomst van een een pak kinderen helaas nog steeds afgeremd door hoge schoolkosten.

Stichting Robin werkt samen met scholen om kinderen te ondersteunen die het thuis financieel moeilijk hebben. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen een kans te geven op het juiste onderwijs, zodat zij de toekomst bekomen die ze verdienen.

RYMBU heeft zich geëngageerd om deze kids mee te ondersteunen.

Eén van onze concrete acties is dat wij dit najaar 5% afstaan van elk relatiegeschenk dat we verkopen.

Bekijk meer

Voor elk budget - Personalisatie is mogelijk

Kies voor één van onze giftpacks

... of stel zelf je ideaal cadeau samen

RYMBU+ Loyalty

Leg je personeel is écht in de watten en laat ze genieten van exclusieve voordelen bij RYMBU.

Een goeie work/life balance is belangrijk. Bij RYMBU kan jouw personeel alles terugvinden om te profiteren van het buiten leven en buiten koken. Wij hebben immers alles in huis om te genieten van het gezellig samen zijn in je eigen tuin of terras.

Bij RYMBU bieden wij een pakket voordelen aan voor jouw personeel. 

Contacteer ons gerust voor meer info of stuur een mailtje naar info@rymbu.be

Beloon jouw personeel met unieke belevenissen en aantrekkelijke voordelen op unieke producten.

1 van 5

Simpelweg méér buiten en minder binnen, dat is ons RYMBU motto

CONTACT

Heb je interesse of een vraag neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar. Stuur ons een mail naar gitta@rymbu.com.

Contactformulier

Ontdek Relatiegeschenken & Verwenpakketten voor Buitengenot

Bij RYMBU draait alles om gezellige momenten buiten. Onze BBQ cadeaupakketten zijn perfect om collega's en zakenpartners te inspireren om van het buitenleven te genieten. Kies uit onze verwenpakketten, geef een BBQ workshop cadeau, selecteer een uniek geschenk, of stel zelf een pakket samen in onze winkel met meer dan 2.000 beschikbare items. Voor elk budget en met opties voor logo of persoonlijke boodschap.

RYMBU Partner van Stichting Robin
Wij steunen Stichting Robin in hun strijd tegen kinderarmoede en schoolkosten. We doneren 5% van elke verkochte relatiegeschenk aan dit goede doel.

Verwen uw personeel met exclusieve voordelen bij RYMBU en laat ze genieten van het buitenleven. Contacteer ons voor meer informatie over onze voordelen voor uw personeel.

Bij RYMBU gaat het om méér buiten en minder binnen. Ontdek onze selectie en geniet van gezelligheid in uw eigen tuin of terras.