OFYR - The art of outdoor cooking

OFYR staat bekend om zijn plancha BBQ's, met een prachtig design en zijn veelzijdigheid. Bij OFYR draait koken niet alleen om het bereiden van een maaltijd, maar om het creëren van een onvergetelijke ervaring. OFYR is veel meer dan alleen een kooktoestel; het is een manier die jou en je gasten samenbrengt.

OFYR: koken, gezelligheid en vuur in één!

Dankzij de veelzijdigheid van onze producten ontdekken we nieuwe manieren om buiten te koken en samen te genieten. Met hun prachtige design zijn de kookunits van OFYR een opvallende aanwinst voor elke tuin. De unieke eenvoud en statige lijnen geven een uitstraling die net zo uniek is als elk individu.

OFYR introduceert een nieuwe manier van buiten koken. Je hoeft niet langer alleen achter de barbecue te staan; je gasten kunnen gezellig meehelpen. En nu kun je vrijwel alles bereiden wat je maar wilt, van vlees tot vis en groenten.

1 van 4

WELK MAAT HEB IK NODIG?

Er is een breed scala aan OFYR-modellen beschikbaar, zodat er altijd een model is dat perfect bij jouw thuis past. Kies je voor een medium (85 cm) of large (100 cm) formaat? Wil je een model met houtopslag? Misschien wil je een verrijdbare optie? Of misschien wil je van jouw OFYR een volwaardige buitenkeuken met een werkblad maken? Zwart of cortenstaal, de keuze is aan jou. OFYR biedt de flexibiliteit om het model te kiezen dat precies aan jouw wensen voldoet.

Als erkende OFYR-dealer hebben wij een uitgebreid assortiment van het OFYR-gamma op voorraad. In onze winkel vind je een prachtige presentatie van alle beschikbare producten, zodat je ze kunt bewonderen en de perfecte keuze kunt maken voordat je tot aankoop overgaat.

Onze winkel is de ideale plek om jouw OFYR-avontuur te beginnen. Kom langs, dompel jezelf onder in de wereld van OFYR en ontdek de vele mogelijkheden die deze hoogwaardige vuurkooktoestellen te bieden hebben. Wij staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van jouw perfecte OFYR-vuurkooktoestel.

Bekijk de OFYR modellen: OFYR 85 classic black, OFYR 85 classic cortenstaal, OFYR 85 storage black, OFYR 85 storage cortenstaal, OFYR 100 classic black, OFYR 100 classic cortenstaal, OFYR 100 storage black, OFYR 100 storage cortenstaal, OFYR Classic cortenstaal 100 PRO, OFYR storage cortenstaal 100 PRO, OFYR 85 island black, OFYR 100 island black, OFYR 85 island cortenstaal, OFYR 100 island cortenstaal.

OFYR - 85

OFYR - 100

OFYR - Tafels

Maak je buitenruimte compleet met de meubels en tafels van OFYR!

Voor een stijlvolle inrichting van je tuin zijn er talloze meubelopties beschikbaar, variërend in grootte en functie. OFYR biedt een volledig meubelconcept voor de buitenkeuken met vele modulaire eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van het OFYR kooktoestel met een handige werktafel, waardoor je alles binnen handbereik hebt. Of kies voor een ingebouwde kamado in een tafel, zodat de stijl van je buitenkeuken mooi behouden blijft. OFYR Meubilair is de prachtige toevoeging die je tuin en/of buitenkeuken compleet maakt. Met deze hoogwaardige meubels geniet je niet alleen van een functionele buitenkeuken, maar ook van een esthetisch aantrekkelijke en sfeervolle buitenruimte.

1 van 3

OFYR - Buitenmeubels