About Us

Welkom bij RYMBU, dé shop om meer uit het buitenleven te halen. Mijn naam is Ignace en ik ben de oprichter van deze winkel. Samen met het RYMBU team voorzien we onze klanten van de mooiste en beste producten om het leven buiten aangenamer te maken en meer tijd in de tuin te spenderen. Ik ben zelf opgegroeid tussen de velden, heb de wereld rondgereisd en probeer zoveel mogelijk van mijn tijd buiten te spenderen. Maar, zoals iedereen wel weet, laat het weer dat niet altijd toe. Het wordt al snel te koud om er nog van te kunnen genieten. Juist op dat probleem bieden wij de oplossing.

We doorzoeken de markt constant naar mooie, leuke producten die jouw buitenervaring beter kunnen maken. Producten die je warmte en gezelligheid brengen. Hierbij kiezen we enkel voor de beste Europese merken met hoge kwaliteitseisen om steeds kwaliteit van de bovenste plank aan te kunnen bieden. Niets wordt van lagelonenlanden overgebracht en we werken ook niet met low-budget fabrieken, kwaliteit is prioriteit.

Bij RYMBU vind je genoeg redenen om langer in de tuin te blijven plakken in plaats van weer binnen te zitten. Een prachtige selectie aan tuinhaarden, vuurschalen en -korven om heerlijk weg te kunnen dromen in een flikkerend vuurtje. Een reeks elektrische verwarming voor zij die graag nog een paar uurtjes langer buiten willen blijven maar geen vuur willen of kunnen stoken. Dit aangevuld met een serie prachtige barbecues om nu en dan je keuken eens door je tuin te vervangen. En om alles dan mooi af te ronden een selectie super charmante verlichting. Alles om sfeer en gezelligheid naar je tuin of terras te brengen.Naast het belang aan kwaliteit, staat het bieden van een excellente service mee aan de top van het lijstje. We zijn van mening dat online shoppen van een leien dakje moet lopen en dat je constant geholpen moet kunnen worden. Daarom staan we 24/7 paraat om te helpen. Stuur ons een mailtje of geef een belletje wanneer je hulp nodig hebt en we zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk bij te staan.  


Verder kan ik je alleen nog maar aanraden om op de hoogte te blijven. Volg RYMBU want dit is nog maar het begin van de reis. Volg mij op dit avontuur waar ik deze shop en de naam uitbouw tot een prachtig merk. Een merk dat draait rond buiten zijn, een merk dat je meer uit het buitenleven laat halen. Alle suggesties en tips zijn ook welkom, help me deze shop helemaal naar jou zin te maken. Zijn er dingen die je graag zou zien of iets waar je naar op zoek bent en niet kan vinden, laat het me weten en we gaan ernaar op zoek.