RYMBU - De specialist in BBQ-verhuur & culinaire avonturen!

Bij RYMBU begrijpen we dat een feestje pas echt compleet is met heerlijk eten en een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu een particulier bent die een tuinfeest organiseert of een zelfstandige professional die indruk wil maken op klanten of werknemers, wij bieden de perfecte oplossing: hoogwaardige BBQ-toestellen voor verhuur, gecombineerd met de mogelijkheid om een echte MasterChef aan jouw zijde te hebben.

 • OFYR verhuur

  De OFYR-trailer is ideaal voor grotere evenementen, feesten of catering. Met zijn kookplaat van 150cm heb je de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, deze trailer is perfect geschikt voor het verwennen van grote groepen.

  Liever een compactere OFYR, wij verhuren ook onze OFYR 100 PRO. Bovendien past deze door de meeste deuropeningen. Hiermee heb je de mogelijkheid om groepen tot 20 man te bedienen. Verkoop je graag meer show, neem dan een van de volgende opties, PIZZA OVEN, SPIEZENREK, SPIT, FLAMBADOU.

 • KAMADO verhuur

  Wij hebben een uitgebreide verhuurselectie van zowel large modellen als XL modellen van topmerken zoals Big Green Egg en The Bastard, compleet met een scala aan accessoires.

  Van gietijzeren pannen en potten tot roosters, drippannen, spit, pizza stenen, chickencans en nog veel meer. Deze accessoires zorgen ervoor dat je feestje zonder problemen een succes wordt.

 • PIZZA OVEN verhuur

  Onze pizza-ovenverhuur is ideaal voor zowel particulieren als professionals die op zoek zijn naar een authentieke Italiaanse pizzabeleving. Met onze hoogwaardige pizza-ovens kun je genieten van knapperige dunne korsten, smeltende kaas en een scala aan smaakvolle toppings. Of je nu een margherita, pepperoni of een speciale creatie wilt maken, met onze pizza-oven maak je van elke pizza een meesterwerk.

  Wij verhuren zowel pizzaovens op gas als houtgestookte pizza ovens.

1 van 3

Vraag je offerte

Om een offerte op maat te kunnen bezorgen, hebben we enkele belangrijke details van jou nodig. Vul alsjeblieft onderstaand formulier in met alle benodigde informatie, zodat we de perfecte oplossing voor jou kunnen vinden.

OFYR verhuur:
Heb je hout nodig voor de OFYR? Welke accessoires zou je willen gebruiken?

KAMADO verhuur:
Welke maat Kamado wil je huren? Kies uit onze beschikbare large of XL large modellen. Heb je houtskool nodig? Geef ons aan of je van plan bent om slowcooking te doen of hot & fast grillen, zodat we de juiste houtskool voor je kunnen verzorgen.

PIZZA OVEN verhuur:
Wil je een houtgestookte of gasgestookte pizza-oven huren? Laat ons weten welke voorkeur je hebt. Heb je hout of gas nodig, laat het ons weten zodat wij dit voor jou kunnen voorzien.

Contactformulier